Колона – Cайт громадської журналістики

Нетверезий чоловік побив поліцейських в Тернополі

Міліція офіційно стала поліцією

Чоловік побив поліцейських під час затримання на залізничному вокзалі. 41-річний чоловік виявився родом із Хмельниччини.

Після зауважень у свій бік чоловік побив поліцейських, що намагалися його “виховати”. Спочатку правоохоронці помітили, що п’яний чоловік поводиться хамовито та ображає перехожих.

Після зауважень та прохань припинити чоловік продовжив лаятися та погрожував, що застосує проти правоохоронців силу, на що поліцейські вирішили доставити хулігана у відділок, аби з’ясувати його особу.

Але під час спроби його затримати поліцейські отримали у відповідь кілька стусанів. Зокрема, як виявилося, хмільний хмельничанин наніс кілька травм по голові одному і другому співробітникам нацполіції, а також зіпсував їхню форму, обірвавши погони.

В результаті правоохоронці змушені були застосувати силу щодо агресивного п’янички. Їм вдалося знешкодити хулігана.

Тепер на чоловіка можуть кинути за ґрати на декілька років. В таких випадках закон передбачає ув’язнення до 5 років, і якщо зважати на алкогольне сп’яніння нападника, то навряд чи в нього є шанси відкрутитися від тривалого строку. Скоротити цей строк тепер можна буде хіба що завдяки цікавому закону, який днями підписав Президент.

Нагадаємо, що тепер один рік в СІЗО для арештантів буде рахуватися за два роки ув’язнення, тому просто лише затягуючи процес п’яничка знову може вийти на свободу уже через 2,5 роки. Якщо, звичайно, закон не скасують.

Exit mobile version