Колона – Cайт громадської журналістики

В Тернополі активно “працюють” квартирні злодії

крадіжка, злодій, злочинець, грабіжник

В Тернополі почастішали випадки квартирних пограбувань. Крадії не гребують навіть найскромнішими помешканнями – можуть викрасти останнє.

Кілька днів тому поблизу Центрального ринку Тернополя зі зламом пограбували квартиру одного житлового будинку. Злочинці залізли в оселю доволі небагатої родини. Власниця житла, яка відійшла всього на годину, повернувшись застала вдома розгардіяш. Зловмисники в пошуках наживи брали усе, що могло б мати будь-яку цінність, навіть посріблені столові прибори.

Є свідки, які стверджують, що бачили чужинця на сходах під’їзду, який, очевидно, слідкував, чи не повернеться раптово хто-небудь із господарів.

Існують версії звичайних громадян, що таким видом “заробітку” займаються немісцеві, оскільки неподалік будинку розташований автовокзал. Адже в це не перша кримінальна історія такого роду в цьому районі міста. Зокрема, нещодавно в цьому ж під’їзді знайшли сумку, викрадену неподалік, яку сюди підкинули після її спустошення.

Міліція застерігає, що крадіям достатньо для пограбування пів години, тому, щоб захиститися від крадіїв, які можуть проникнути (або проникли) в квартиру, правоохоронці закликають дотримуватися пильності:

Не гребуйте послугами правоохоронних органів: іноді тільки вчасний дзвінок в міліцію може допомогти повернути викрадені речі та покарати зловмисників.

Сайт громадської журналістики

Exit mobile version