Колона – Cайт громадської журналістики

В Рівному виявили кампанію яка дуже “частенько” виграє тендери

В Рівному виявили кампанію яка дуже "частенько" виграє тендери

В Рівному виявили кампанію яка дуже "частенько" виграє тендери

В Рівному виявили кампанію яка дуже “частенько” виграє тендери. ТОВ “Укрбудреммонтаж інжиніринг” за останній рік дуже часто з’являється у віснику держзакупівель як переможець тендерів. Про це написали у соціальній мережі фейсбук у групі Рівненщина економічна.

Згідно з повідомленням, розміщеним 5 травня на сайті Віснику державних закупівель, ТОВ “Укрбудреммонтаж інжиніринг” виграло тендер на добудову спортивних приміщень Рівненського НВК «Колегіум», запропонувавши зробити відповідні роботи за 2 479 963.20 грн.

Серед конкурентів було дві фірми, з дорожчими, до речі, пропозиціями – ТОВ БМО “Промбуд- 21” та ТОВ “Стиль- Декор”. Тендер проводило Управління освіти Рівненського міськвиконкому (голова комітету з конкурсних торгів – Сичик Катерина Іванівна).

Варто відзначити, що протягом останнього року ТОВ “Укрбудреммонтаж інжиніринг” перемогли у 13 державних закупівлях на Рівненщині на загальну суму – понад 50 млн.грн.

Наразі єдиним засновником підприємства та кінцевим бенефеціарем є Сак Вадим Миколайович, який приписаний у місті Луцьк.

Зазначимо, що Власником «Укрбудреммонтаж інжиніринг» до серпня 2011 був Гордій Гордійчук – працівник управління освіти і науки Рівненської ОДА, племінник заступниці мера Рівного Галини Кульчинської. А у 2012 документи переоформили на Вадима Сака. Ця інформація оприлюднена на сайті  Наші Гроші.

Exit mobile version