Колона – Cайт громадської журналістики

В Рівному учасник АТО напідпитку захопив музейний літак

Весняний рівненський "бродвей"

П’яний чоловік, забравшись у музейний літак, погрожував зброєю перехожим та працівникам музею. Він виявився учасником АТО.

Чому і як музейний літак привабив учасника АТО – наразі з’ясовує поліція. Відомо, що чоловік розбив скло кабіни літака і проник усередину.

Коли працівники музею намагалися витурити чоловіка з літака, він почав погрожувати зброєю. Оскільки працівникам музею стало зрозуміло, що чоловік п’яний, вони вирішили викликати правоохоронців.

Поліція, яка прибула на місце “захоплення”, відразу ліквідувала загрозу. Уже після звільнення літака з’ясувалося, що чоловік сам родом з Дніпропетровська. У п’яного чоловіка вилучили зброю, а також знайшли посвідчення учасника антитерористичної операції. Наразі поліція з’ясовує, яким чином чоловік опинився в Рівному.

Пістолет, який був при собі у 34-річного чоловіка, був зарядженим. Разом з ним вилучили 8 патронів. В результаті пригоди поліція змушена була відкрити провадження про незаконне поводження зі зброєю.

Але оскільки чоловік залишається військовослужбовцем, то його справу розслідуватиме військова прокуратура, імовірно, що він потрапить під військовий трибунал.

Exit mobile version