Колона – Cайт громадської журналістики

В Чернівцях встановлюють липові паркомати – міська влада від них відхрещується

Чернівці

В центрі Буковинської столиці встановлюють паркомати, якими ніхто не користується. Гроші і далі збирають паркувальники.

Про неробочі паркомати, які почали встановлювати в центрі міста, повідомив у мережі Facebook користувач Микола Ляхович іще 11 квітня. За його словами по вулиці Вірменській було встановлено паркомат, або ж, принаймні, термінал, що його нагадає, але він не працює.

Як стверджує Ляхович, паркувальники і далі вручну збирають гроші, а встановлений апарат – це просто термінал однієї із платіжних систем України, в якому навіть немає пункту оплати парковки. При цьому користувач поширив фото, на яких видно, що термінал призначений для оплати паркування. Принаймні, саме про це свідчить підпис на пристрої.

Користувач звернувся у своєму повідомленні до Андрія Олійника, радника міського голови Чернівців і представника Народного контролю в місті, який, за словами Ляховича, розповідав про 3 моделі паркувальних терміналів, серед яких міська влада обере одну для встановлення в місті. У відповідь Олійник пояснив, що дані парковка і термінал – приватні, а на встановлення терміналів для оплати паркування по всьому місту у міської влади наразі немає часу.

Exit mobile version