Колона – Cайт громадської журналістики

В Чернівцях розглянуть дві електронні петиції

Чернівці

В Чернівцях запрацював сервіс електронних петицій на сайті міськради. Дві електронні петиції набрали необхідну кількість голосів.

Дві електронні петиції будуть вже незабаром розглянуті в Чернівецькій міській раді. Нещодавно ми вже писали про одну з них – йдеться про електронну петицію щодо танку Нікітіна.

Нагадаємо, що згідно із законом “Про декомунізацію” пам’ятник Другої Світової війни, танк Нікітіна, що знаходиться в центрі Чернівців, буде демонтовано. Але деякі мешканці міста Чернівці не згодні з таким ходом справи.

На сайті міськради зареєстрували петицію, яка закликає зберегти пам’ятник. Саме ця петиція набрала необхідну кількість голосів для розгляду.

Один з місцевих митців також запропонував перетворити танк на місце проведення художніх заходів та конкурсів. Проте ця петиція поки що не набрала 250 “за”.

Друга петиція, яку розглянуть в Чернівцях, стосується приєднання першої міської лікарні до поліклінічного відділення. Звернення мешканців щодо такого об’єднання набрало 255 голосів.

Обидва звернення будуть розглянуті згідно із законом у передбаченому на це порядку. Оприлюднити їх повинні упродовж 10 днів з дня реєстрації.

Exit mobile version