Колона – Cайт громадської журналістики

УКУ відкрив вакансії для лідерів громадської діяльності

Інститут лідерства та управління УКУ оголошує вакантні посади. Громадські активісти, лідери креативного класу можуть реалізувати свої задуми в УКУ.

УКУ пропонує задуматися над новими можливостями енергійним та амбітним людям, що цілеспрямовано рухаються шляхом професійного зростання. Для тих українців, які хочуть змін в країні та реалізовувати себе в спільноті, які хочуть гармонійно поєднати розвиток у професійному життя, зростанні особистості та в плані духовного зростання, пропонується приєднатися до команди Інституту лідерства та управління.

ІЛУ Українського Католицького Університету, що знаходиться у Львові, наразі має пропозиції по двом посадам. Серед них:

Детальніше про специфіку посад можна ознайомитися за вказаними посиланнями: управління неприбутковими організаціями та управлінський розвиток.

Організатори відбору двох спеціалістів просять надсилати свої CV до середи, 20 квітня:

E-mail: protsyk_tetyana@ucu.edu.ua

Телефон: (032)240-99-40, в.н.: 168.
Майбутній магістр Управління неприбутковими організаціями 1,5 роки навчатиметься в ході програми, яку розробили спеціально для тих, хто має досвід роботи в громадській сфері, а також для тих, хто бажає розширити свою компетенцію в управлінні організацією та набути глибшого досвіду.

Управлінський розвиток – програма короткотривала, призначена для допомоги активістам, що в складі своїх організацій приймають рішення, аби в окремих аспектах діяльності організації отримати новий ширший досвід.

ІЛУ УКУ запрошує всіх до співпраці.

Exit mobile version