Колона – Cайт громадської журналістики

Українці вже не головні пірати – МЗС

Українці вже не головні пірати - МЗС

Українці вже не головні пірати - МЗС

Міністерство закордонних справ повідомило, що США виключили Україну зі списку основних порушників інтелектуальної власності.

Про це на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс – пише “Українська Правда”.

“30 квітня Офіс торговельного представника США опублікував спеціальну доповідь “301” щодо стану захисту прав інтелектуальної власності в різних країнах світу, у тому числі в Україні”, – сказав Перебийніс.

За його словами, “офіс торговельного представника США вирішив виключити Україну з нинішньої доповіді, не присвоювати їй якого-небудь статусу й не вживати додаткових заходів”.

Українці вже не головні пірати – МЗС. Речник МЗС зазначив, що таке рішення стало своєрідним компромісом з боку США, а також бажанням підтвердити підтримку новому уряду України із вдосконалювання захисту інтелектуальної власності в країні.

Як відомо, в 2013 році США почали розслідування дій уряду України, внаслідок яких країну визнали найбільшим порушником прав інтелектуальної власності у світі.

Exit mobile version