Колона – Cайт громадської журналістики

Учасниця “Голосу країни” із Тернопільщини про участь у всеукраїнському телешоу (ІНТЕРВ’Ю)

Учасниця "Голосу країни" із Тернопільщини

Участница "Голос страны" Екатерина Иванчук дала журналистам интервью, Учасниця “Голос країни” Катерина Іванчук дала журналістам інтерв'ю

Телешоу “Голос країни” на етапі сліпих прослуховувань поповнилось учасницею із Тернопільської області Катериною Іванчук. Журналістам Сайту громадської журналістики вдалось взяти інтерв’ю у молодої зірки із Західної України.

– Відколи ти почала співати і хто тебе навчав?
– Іноді мені здається,що співаю я ще з народження. Мій тато стверджує, що коли я народилась, він чув мій голос за декілька десятків метрів від пологового будинку. І мої рідні вирішили,що напевне ця дівчинка буде співати…

– Хто тебе спонукав спробувати себе на Голосі країни?
– Взяти участь в проекті спонукали власні амбіції.

– Тіна Кароль до тебе на шоу повернулась, але можливо перед виходом на сцену в тебе в думці був інший тренер?
– Я ціную і поважаю творчість усіх 4-х тренерів проекту, але ближчими по духу, ліриці та манері виконання, для мене є Святослав Вакарчук та Тіна Кароль. Та я щаслива, що потрапила в команду саме Тіни.

– Як на шоу ставляться до учасників? Який момент тобі запам’ятався найбільше.
– На шоу, котре є найпопулярнішим вокальним проектом до учасників дуже гарно ставились організатори, тренери і вся команда. Адже, всі учасники сильні та цікаві особистості.
Найбільше мені подобається, коли нас збирають в одному приміщенні біля піаніно і розспівують. Тоді всі стараються чи “дурачаться”, і це дуже весело.

– До “Голосу” в тебе в соціальній мережі багато фото з модельного конкурсу. В якому конкурсі ти брала участь?
– Брала участь в конкурсі “Міс Тернопіль”, виграла титул “Перша віце-міс” у 2014. Після перемоги були пропозиції від модельного агенства, але я відмовилась через велике бажання співати.

По центрі Катерина Іванчук – І на останок про те, що тубує Українців. Події на Сході України змушують тебе хвилюватись за Батьківщину?
– Зараз дуже важка ситуація в Україні, і ми повинні разом згортуватись і допомогти своїй батьківщині, зокрема нашим хлопцям у зоні АТО. У  мене є друзі, що займаються волонтерством, а також пишуть пісні на підтримку нашим патріотам.
Всі фото взято з соціальної мережі Вконтакті.
 

Exit mobile version