Колона – Cайт громадської журналістики

У жінки невідомим чоловіком викрадено газонокосарку

Співробітники Новоселицького відділення поліції знайшли зловмисника, яким було викрадено газонокосарку, а за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження.

До правоохоронців за допомогою звернулась 51-річна жителька села Маршинці. Жінка повідомила, що невідома особа з подвір’я її господарства було викрадено газонокосарку.

Завдяки вдало проведеним оперативно-розшуковим заходам співробітники карного розшуку Новоселицького відділення поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний житель села Маршинці.

Відомо, що зловмисник раніше мав «кримінальний досвід», він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Молодий чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що майно планував продати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває досудове розслідування.

Про це Сайту громадської журналістики повідомив сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області

 

Exit mobile version