Колона – Cайт громадської журналістики

У Рівному розкажуть, як впливати на місцевих депутатів

Зображення з Googlе карт

У вівторок, 24 лютого, в рамках проекту “Школа Відповідального Громадянина” відбудеться зустріч з депутатом Рівненської Обласної Ради – Сергієм Штурхецьким.

Сергій розповість про те, які функції і обов’язки виконує депутат облради і яким чином можна на нього вплинути, навіть якщо ви звичайна людина, далека від політичних процесів  в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував проект “Відкритість народного мандату”

Ця зустріч пройде під лозунгом «Не смітником єдиним». «Ці слова вибрані не випадково – каже один з організаторів зустрічі Артем Наавгуст – ми всі пам’ятаємо, як на Рівненщині “викидали у смітник” кількох посадовців. Ми ж певні, що ці кроки це свого роду популізм і такий підхід ні до чого не призведе. Тому ми і організовуємо цю зустріч де від свідомого депутата очікуємо чіткі і послідовні кроки, які можна зробити у напрямку впливу на роботу обласної ради».

Нагадаємо, це вже друга зустріч “Школи Відповідального Громадянина”. На першій зустрічі гостем був Віталій Примак (голова ГО “Молодь-ДІЄ”), який розповідав про те, яким чином можна боротись з корупцією у ВНЗ студентам.

Exit mobile version