Колона – Cайт громадської журналістики

У Рівному навчали “по-типовому” просуватись у соціалках [Фото]

Громадська організаці “Молодь-ДІЄ” провела 18 травня у Рівному провела тренінг на тему “Просування спільнот у соціальних мережах: VK, FB, Instagram та інші”.

Тренером на школі був керівник найпопулярнішої спільноти серед рівнян “Типове Рівне” – Володимир Морозюк. Він розповів про те, як створювати та розвивати спільноти у соціальних мережах так щоб вони були популярними та постійно розвивалися.

Також на тренінгу обговорили про обмеженя до деількох інтернет-ресурсів, зокрема і соціальної мережі “Вкантатє”.

У заході взяло участь 20 учасників, які по закінченню тренінгу отримали сертифікати.

[quote style=’1′ cite=”]Минулого тижня мав нагоду відвідати тренінг організований ГО “Молодь-ДІЄ” присвячений азам “Просування спільнот у соціальних мережах”. Приємно вражений атмосферою та рівнем організації. Організатори приклали максимум зусиль, щоб витрачений час став запорукою розвитку кожного учасника.-, ділиться враженнями від тренінгу Андрій Хмельник, керівник прес-служби ПАТ КБ ПриватБанк у м.Рівне, – Приємно, що на спілкування з учасниками тренінгу погодився практик – Володимир Морозюк, який в легкій формі поділився секретами успішного розвитку спільнот в соціальних мережах, розповів секрети успіху власної спільноти “Типове Рівне” та вказав на технологічні тонкощі, які допомагають зробити спільноту більш відкритою широкому загалу. Багато учасників, підприємців чи ініціативних рівнян (двічі приємніше, що заходи молодіжної громадської організації викликають зацікавленість і в широких колах громадян міста) одразу ж отримували консультації по власним бізне-ініціативам. Жодне з питань не залишилось без уваги лектора. Дякую організаторам ГО “Молодь-ДІЄ”, особисто Віталію Примаку та Роману Оксенюку за проведений тренінг. Особлива дяка Володимиру Морозюку за щирість та бажання ділитись секретами. Чекаємо нових надихаючих тренінгів, які стануть в нагоді рівнянам) Радий, що молодь справді діє та допомагає розвиватись та діяти іншим! [/quote]

Нагадуємо, що ГО “Молодь-ДІЄ” проводить серію тренінгів, з яких було проведено уже три. Ще три тренінги відбудеться впродовж наступних трьох тижнів, вони будуть відбуватися на наступні теми:

– Курс із з інтернет-маркетингу та SEO
– Як створити власну громадську організацію та набрати команду?
– Електронні реєстри як засіб контролю влади
 
Для того, щоб відвідати дані тренінги потрібно лише заповнити реєстраційну форму.
Exit mobile version