Колона – Cайт громадської журналістики

У Рівному майданівці закликали громаду бути на варті

у рівному

Кілька сотень небайдужих рівнян, політиків та громадських активістів прийшли сьогодні на майдан Незалежності у Рівному, щоб підтримати майданівців, які постраждали від репресій.

Також на недільне Народне віче прийшли бійці рівненського загону самооборони з червоно-чорним прапором. Впродовж мітингу хлопці слідкували за громадським порядком.

Розпочався мітинг вже традиційно – із виконання гімну.

Далі естафету заходу продовжили виступи громадських активістів, кожен з яких висловлював свою думку з приводу подій, що відбуваються в Україні. А також пропонував свою версію подальшого розвитку подій.

Не обійшлося і без гучних промов, що звучали з вуст деяких громадських діячів.

Проте рівняни вже, напевне, все ж таки навчилися відрізняти слова від справ і одноголосно підтримали позицію активіста Віталія Примака, що сила Майдану в єдності та спільних кроках до перемоги.

Окрім того, на Віче виступив і новий голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов, який рішуче заявив, що він з Майданом та громадою і саме для громади він працюватиме на посаді голови облради. А також подякував майданівцям за підтримку та довіру.

У результаті присутні на Віче рівняни та активісти дійшли думки, що потрібно спільно продовжувати боротися далі задля досягнення мети Майдану.

Exit mobile version