Колона – Cайт громадської журналістики

У Рівному ГО роздає насіння за прихильність бабусь

Одна із Рівненських ГО роздає насіння в рамках своєї щорічної ініціативи “Збережемо рідну землю”. Час-дій обіцяє пенсіонерам 300-тонний врожай.

ГО роздає насіння поблизу свого офісу на вулиці Словацького, в центрі Рівного. Ініціативу уже сприйняли неоднозначно, деякі місцеві ЗМІ уже передбачають в ініціативі підготовку до майбутніх виборів.

Громадська організація Час-дій на своєму сайті повідомляє, що ініціатива передбачає видачу насіння лише пенсіонерам. Від бабусь і дідусів не вимагається ніяких зобов’язань, але перед тим, як отримати насіння, пенсіонерам варто показати своє пенсійне посвідчення.

Одне з Інтернет-видань, пов’язує таку діяльність громадської організації із майбутнім “засіванням” виборчих округів. Ймовірно, мається на увазі політична амбіція одного із засновників ГО Олександра Лащука, який за останні 3 роки встиг змінити 4 політичні табори (Свобода, НРУ, РПЛ, Європейська партія).

Варто зазначити, що Час-дій встигла роздати близько 24 тисяч пакетів різного “посівного матеріалу” для майже 5 тисяч рівненських пенсіонерів. Члени ГО вважають, що таким чином борються із продажем землі в Україні та допомагають соціально незахищеній категорії населення, а експерти ГО, імена яких не уточнюються, порахували, що з розданого насіння має вирости понад 300 тонн овочів.

Exit mobile version