Колона – Cайт громадської журналістики

У Львові з’явиться розфарбований тролейбус

Львів

Один із тролейбусів Львова був розфарбований чудовими графіті на екологічну тему. Це було зроблену у рамках акції «Майстерні міста-2018». За інформацією від комунальної установи «Інститут міста», новий тролейбус почне працювати з 6 червня. В цей же день відбудеться спеціальна лекція на історичну тему.

Львівські новини пишуть, що усе дійство буде розподілене на дві частини. У рамках першої частини організатори проведуть лекцію, стосовно історії та перспективи розвитку тролейбусів у місті. Після лекції відбудеться офіційна презентація нового розфарбованого вагону. Організатори розкажуть як це вплине на місто та його мешканців.

Друга частина буде полягає в тому, що кожен охочий житель міста зможе проїхатися на новому тролейбусі. Чекатиме тролейбус біля пам’ятника Шевченку і повезе громадян до депо, де пройде екскурсія.

Представники ЛКП «Львівелектротранс» задоволені результатом і дуже позитивно віднеслися до цієї акції. Представник підприємства зазначив, що ідея розфарбування вагонів чудова. Колектив підприємства чудово віднісся до даної ідеї та підтримав її.

Exit mobile version