Колона – Cайт громадської журналістики

У Львові студенти збиратимуть одяг для безхатченків

27 червня в Парку імені Франка розпочинається проект “Шафа”. Студенти Львівських вузів збиратимуть одяг для безхатченків і запрошують всіх взяти участь у зборі користованих речей.

Збиратимуть одяг для безхатченків із залученням музикантів.

Цьогоріч до акції долучилися і львівські гурти. Серед них “Дикі серцем” та «PIANO». Виконавці  виступлять під час благодійної акції.

– Ми зібрали вже величезний мішок одягу. Тут є речі і для хлопців, і для дівчат. В свою чергу, ми закликаємо всіх прийти і принести не потрібні для вас речі. – просить вокалістка, Христина Головко.

– Зараз всі переживають за воїнів АТО, тому і більшості допомога вся для них. Але про безхатченків теж забувати не варто.Збираючи одяг, ми, звичайно, не дуже прикрасимо їх життя. Але, мені здається, таким вчинком ми все ж дамо їм зрозуміти, що від них ніхто не відвертався, і що вони не покинуті. – розповідає співорганізатор проекту, Любов Буц.

Зібраний одяг буде переданий до громадської організації “Оселя”. Активісти вже більше 10 років допомагають безхатченкам. Люди там можуть і помитися, і випрати одяг, а також отримати чистий,хоч і використаний.

Exit mobile version