Колона – Cайт громадської журналістики

У Чернівцях головним патрульним призначили франківчанина

Міліція офіційно стала поліцією

Буковина отримала патрульну поліцію та своє керівництво. Головним патрульним призначили Олега Йосипіва.

В Буковинський поліції головним патрульним призначили заступника начальника поліції Івано-Франківська. Відомо, що в Чернівцях церемонія прийняття присяги буде проведена в неділю, 27 березня. Цього ж дня Олег Йосипів приступить до виконання своїх обов’язків.

Варто зауважити, що Олег Йосипів свого часу активно проявив себе на Євромайдані. Під час створення майданівських сотень він став заступником командира однієї з них, а пізніше долучився до формування батальйону Київ-1. Після Майдану служив у АТО, після чого повернувся до столиці та пройшов відбір до Київської поліції.

Родом Йосипів із Тростянця. Про призначення він дізнався тільки сьогодні – йому зателефонував його безпосередній начальник і сказав, що з Києва розпорядилися призначити його головним патрульним в Чернівцях.

У зв’язку з призначенням у складі Чернівецької поліції намітилися деякі внутрішні перестановки в управлінні поліції Івано-Франківщини. Місце Йосипіва посів Олег Сердюк, який раніше обіймав посаду командира батальйону, а на місці Сердюка батальйоном тепер командує представниця прекрасної половини поліцейського управління – Ірина Зелінська.

Exit mobile version