Колона – Cайт громадської журналістики

Топ-8 чиновників, які мають найбільші будинки в Україні

Топ-8 чиновників, які мають найбільші будинки в Україні

Ми визначили ТОП-10-ку чиновників, які мають найбільші будинки. Відповідні дані містились у деклараціях про доходи. Були запитанні чи знайдені у відкритому доступі.

Джерело: Сайт громадської журналістики.
Перше топове місце займає із великим відривом від усіх, народний обранець Климов Леонід Михайлович, який у парламенті представляє депутатську групу “Партія Відродження”. Його загальна площа будинків становить – 268 775,00 м². Дані відповідно декларації за 2014 рік.

Друге місце у рейтингу тримає людина, яка причетна до суддівської влади в Україні. Це Кондратенко Людмила Петрівна, суддя Загального місцевого суду у Сумській області. Площа її будинків більше ніж на декілька десятків менша від першого місця, але в масштабах країни теж достатньо серйозна – 20 000,00  м². Дані цифри взяті із декларації за 2014 рік.

Наступна третя позиція у депутата Верховної ради України Сергієнко Леоніда Григоровича, який був обраний до Парламенту за списками політичної партії “Батьківщина”. Масштаби його будинків менші від попередників, і становить – 6 462,30 м². Декларація за 2013 рік.

Четверта тверда позиція за депутатом від Партії Регіонів Борисом Колесніком, його сума площ будинків становить 6 462,30 м².

Наступні “топіки” у таблиці:

Попко Ярослав Степанович (Декларація 2014). Суддя. Апеляційний адміністративний суд 5 150,00
Самунжи Панас Георгійович (Декларація 2014). Депутат Одеської облради, від партії “Наш край”. Обласна рада 4 250,00
Мхітарян Нвєр Мнацаканович (Декларація2011). Член Партії Регіонів, нардеп 6-го скликання. Верховна рада України 3 394,42
Пономарьов Олександр Сергійович (Декларація 2011). Народний депутат, член депутатської групи “Воля народу”. Верховна рада України 3 325,60

Скрін із сайту Декларації – https://declarations.com.ua/

Від автора.
Важко зрозуміти простому громадянину, як можна заробити гроші на такі “замки”. Україна потерпає від корупції і досі, але тепер Ми знаємо хто нас використовував.
Головне зараз не “зложити” руки, а боротись із олігархічною системою.

Exit mobile version