Колона – Cайт громадської журналістики

Тимошенко таки приїде в Рівне

Юлія Тимошенко все ж таки приїде в Рівне. У зв’язку з надзвичайними подіями на сході України, загостренням антидержавних заворушень, Юлія Тимошенко ледь не скасувала поїзд до Рівненської області 30 квітня, повідомила прес-служба РОО ВО “Батьківщина”.

Юлія Тимошенко все ж таки приїде в Рівне. У зв'язку з надзвичайними подіями на сході України, загостренням антидержавних заворушень, Юлія Тимошенко ледь не скасувала поїзд до Рівненської області 30 квітня
Нагадаємо, що Юлія Тимошенко 30 квітня у програмі візиту на Рівненщину мала виступити перед мешканцями міст Сарни, Костопіль та Рівне, ознайомитись з ходом підготовки військовозобов’язаних та проведення навчань на Рівненському загальновійськовому полігоні, повідомляє ЧаРівне.

У Рівному прес-конференція з Юлією Тимошенко мала відбутися о 17.00 у конференц-залі готелю “Мир”. Далі запланована зустріч з рівнянами на Майдані Незалежності о 18.15, пише ВСЕ.

Наразі відомо, що Юлія Тимошенко не зможе зустрітися з мешканцями Сарн і Костополя. Але відвідає Рівненський полігон та виступить перед рівнянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися обіцянки Тимошенко в порівнянні з 2010 роком

Exit mobile version