Колона – Cайт громадської журналістики

Тернопільщину відвідав посол Євросоюзу Ян Томбінські

З представниками малих та великих підприємств сьогодні спілкувався посол Євросоюзу Ян Томбінські. Він пообіцяв підтримку для бізнесу.

Як говорить посол Євросоюзу Ян Томбінські, місія ЄС в Україні підтримати тих бізнесменів, які залишаються активними. Іншими словами, ЄС зацікавлені в сильних бізнесменах, які здатні виходити на ринки та в рамках нового діючого законодавства і податкової системи працювати і рости.

Зокрема він зауважив, що ЄС зацікавлена в передачі повноважень на місця, щоб регіональні підприємці могли самі створювати необхідні для свого розвитку та для розвитку регіону умови.

Томбінські також наголосив на необхідності зберегти можливості для молоді в регіонах країни. Стимуляція та підтримка малого та середнього бізнесу повинна сприяти зайнятості молоді та запобігати відтоку мізків та молодих спеціалістів з регіонів до великих міст, а також взагалі з України.

За словами посла ЄС, в Україні буде створено мережу регіональних центрів для підтримки бізнесу, що має посприяти появі нових підприємств, а також збереже можливості для молоді реалізувати себе в Україні.

Exit mobile version