Колона – Cайт громадської журналістики

Тернопільщина – №22 в рейтингу областей

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна пишається тим, що його область стала №22 в рейтингу областей.

Нещодавно Степан Барна, очільник Тернопільської облдержадміністрації, заявив, що його область покращила позиції в рейтингу областей в соціально-економічному плані. Також Барна зауважив, що за темпами розвитку Тернопільщина входить в п’ятірку найкращих в країні.

Нагадаємо, в рейтингу Ділової столиці Барна мав найгірші позиції в західній Україні.

Разом з тим головний адміністратор області говорить, що його підлеглі здатні створити стратегію, яка підніме Тернопільщину ще вище.

Варто зауважити, що область піднялася з 23 на 22 місце за рейтингом, який включає 26 показників в соціально економічному в секторі.

Такий рейтинг відбувався уперше. Його проводили Мінрегіонів, згідно з його результатами минулого року найкращі показники були у Києві, Дніпропетровську та Київській області. А Тернопільська область була з самого низу, якщо не рахувати Донеччину та Луганщину.

Найбільшим успіхом Тернопільщини Барна назвав роботу митниці. Перевиконаний на 100 мільйонів гривень план роботи митниці він запропонував керівництву країни частково повернути на розвиток Тернопільщини – йдеться про суму в 50 мільйонів.

Exit mobile version