Колона – Cайт громадської журналістики

«Свободівець» Микола Романюк зберігає близько півмільйона готівкою

Микола Романюк, депутат міської ради міста Луцьк, офіційно показав усім охочим свої доходи та статки. Інформація була опублікована на офіційному сайті НАЗК, у вигляді щорічної електронної декларації депутата. Таку декларацію оприлюднюють майже всі депутати.

Скрін із сайту ПОСІПАКИ

За декларацією, Романюк володіє квартирою у Луцьку та житловим будинком у с. Голишів Луцького району. Квартира, що перебуває у власності депутата має площу 60,7 квадратних метрів, а будинок – 94,8 квадратних метрів.

У власності депутата перебуває три транспортних засоби, два з яких це автобуси «Еталон», а третій – автомобіль марки Mercedes 208, випущений у 1994 році.

За минулий 2017 рік, Романюк заробив 136 тисяч 635 гривень за свою підприємницьку діяльність та 17 тисяч 400 гривень пенсії.

Є очевидним те, що  депутат не дуже довіряє банкам, тому велику частину грошей зберігає у виді готівки. На зберіганні у Романюка знаходиться 210 тисяч гривень та 12 тисяч доларів. Також у власності депутата є кошти, які призначені третім особам. Їх обсяг складає три тисячі доларів.

Exit mobile version