Колона – Cайт громадської журналістики

Судова адміністрація Івано-Франківська придбає 10 UPSів дорожче ніж на ринку

Джерела безперебійного живлення UPS

На сайті електронних закупівель Prozorro з’явилася інформація, що територіальне управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Медіа-вест».

Згідно угоди на суму 217 998 тисяч гривень має бути закуплено 10 UPSів – джерела безперебійного живлення. Про це повідомляють Наші Гроші Львів.

Переможець тендеру має доставити придбаний товар за адресами установ для яких закупляли UPSи.

Згадані джерела живлення можна знайти по значно дешевшій ціні. Для прикладу на одному з сайтів такий самий товар коштує 16,8 тисячі за штуку, на відміну від 21,7 тисячі, як запропонував переможець тендеру. Тобто замовлений UPS можна було придбати на 29% дешевше.

У відкритих торгах окрім переможця брали участь ще 2 компанії ТОВ «Компанія кит» та ТОВ «ТК Промелемент», про те їхні кінцеві пропозиції були ще більшими — 11 та 12 тисяч гривень.

Переможець тендеру «Медіа-вест» має львівську реєстрацію. Бенефіціарними власниками у компанії є  Олександр і Володимир Каравани (котрі мають по 25% статутного капіталу), Ярослав Шийка та Юрій та Наталія Саноцькі. Троє останні мають по 16,6% статутного капіталу, та є викладачами  у Національному університеті «Львівська політехніка». У цьому році їм вдалося укласти 27 контрактів з університетом у якому самі працюють.

Exit mobile version