Колона – Cайт громадської журналістики

Скандальний депутат погрожує журналісту “судовою розправою”

З акаунта який пов’язують з Олександром Бабатом погрожують “завести за вухо” журналіста до суду. Очевидно така реакція депутата, виникла після резонансної новини про його зв’язок із будівництвом де загинув будівельник.

Журналіст “Четвертої влади” та “Слідства.інфо” опублікував переписку із депутатом у себе на сторінці в Фейсбук. У повідомленнях хоче зустрітись із журналістом для розмови, і погрожує “судовою розправою”.

Про акаунт Саші Кравчука, який предстається Олександром Бабатом згадувалося раніше у пості Інни Білецької, де показана переписка з даною особою яка звинувачує журналістку у викрадені хрестика та погрожує що життя журналістки може змінитися якщо вона його не поверне, намагаючись цими словами вчинити тиск на неї. Очевидно, що депутат міської ради, хоче вчинити тиск і на Дмитра Бондара який займався рослідуваннями пов’язаних з Бабатом.

Нагадаємо, що після серії рослідувань про Олександра Бабата та набуття даної справи резонансу у суспільстві, депутата було виключено з партії “Батьківщина”, за це одноголосно проголосували його однопартійці.
Від автора:
Складається враження що на журналіста депутат, якого виключили із фракції, тисне. Люди ніколи не погрожують судом, а йдуть до суду.

Якщо випадково, депутату захочеться посудитись за заголовок у цій новинці, то не варто про це повідомляти у фейсбук. Зразу до суду!

Автор: Віталій Примак.

Exit mobile version