Колона – Cайт громадської журналістики

Сихів та центр Львова з’єднають вело-пішохідним маршрутом

На заході «Майстерні міста» був представлений ескіз проекту, який передбачав об’єднання центра Львова та Сихова за допомогою вело-пішохідної доріжки.

Новини Львова пишуть про викладача Національного Університету «Львівська політехніка», який зазначає, що найбільшим районом міста є саме Сихів.

У цьому районі дуже велика кількість молоді, яка користується велосипедами. Правильним рішенням було б об’єднання Сихова з центром міста саме за допомогою вело-пішохідних маршрутів. Також даний маршрут об’єднає між собою такі навчальні заклади, як університет імені Франка, Український Католицький Університет та Національний Університет «Львівська політехніка». Даний маршрут об’єднає ці навчальні заклади у єдиний кампус, що полегшить пересування студентам.

Під час обговорення проекту були присутні деякі велосипедисти. На їх думку, задум проекту чудовий, але більшість велосипедистів не оцінять даний маршрут. Річ у тому, що на сьогодні існує вело-доріжка, яка в рази коротша ніж та, що буде побудована.

На сьогодні даний проект не затверджений, тобто прокладати маршрут ніхто поки не збирається. До того ж у бюджеті міста немає коштів на реалізацію даного проекту.

Exit mobile version