Колона – Cайт громадської журналістики

Рівнянин Микола Бобрик виграв двобій на Голосі країни (ВІДЕО)

Учасниця "Голосу країни" із Тернопільщини

Участница "Голос страны" Екатерина Иванчук дала журналистам интервью, Учасниця “Голос країни” Катерина Іванчук дала журналістам інтерв'ю

Микола Бобрик, молодий співак з Рівного, виграв свій двобій Голос країни на 7 ефірі музичного проекту, де його суперником був Євген Клєбанов.

Свій двобій на проекті Микола Бобрик виграв завдяки виконанню пісні I’m not the only one англійського виконавця Сема Сміта (Sem Smith).

Микола Бобрик

На етапі прямих ефірів всі вокалісти на конкурсі змагаються всередині своїх команд. Як відомо, Бобрик та Клєбанов під час сліпого вибору стали підопічними Святослава Вокарчука. Тренер вирішив відразу поставити в пару двох потужних виконавців, в результаті чого висловив гордість за те, як вони виконали пісню. За словами Вокарчука, обом членам його команди довелося виступати у невластивому для них стилі, із завданням краще впорався саме рівнянин.

Інша рівнянка Анастасія Янцур свою дуель програла. Виступаючи в команді Івана Дорна вона мусила боротися за право лишитися у своїй команді із Юлією Юріною. На двох вони виконали пісню Тримай гурту Христини Соловій. Як і Бобрик, Настя володіє класичним – оперним вокалом, проте тренер обрав композицію, в якій себе краще проявила суперниця рівнянки.

Exit mobile version