Колона – Cайт громадської журналістики

Рівне відвідав заступник міністра юстиції Гія Гецадзе

заступник міністра юстиції Гія Гецадзе

30 жовтня Рівне відвідав заступник міністра юстиції Гія Гецадзе, адже в цей день проходив конкурс на керівні посади в Головному територіальному управлінні юстиції області. Грузинський реформатор розповів про кадрові реформи у органах юстиції Рівненської області, а також про відкриті реєстри власності.

За словами чиновника, відтепер громадськість зможе контролювати владу завдяки відкритим реєстрам власності і не допустити порушень та зловживань урізних сферах. Ними можуть скористатися українці та знайти всю необхідну інформацію у зручний спосіб.

Щодо кадрової реформи, на думку Гія Гецадзе, необхідно підвищувати рівень оплати праці у цій галузі. Адже на сьогоднішній день існує ситуація, коли цінні кадри не хочуть працювати, не отримуючи належної оплати.

– Ми підніматимемо питання поступового підвищення рівня заробітних плат за рахунок оптимізації та впровадження електронних послуг, – повідомив заступник міністра юстиції Гія Гецадзе

Окрім того, Гія Гецадзе разом із головою Рівненської ОДА Віталієм Чугунніковим презентували ноу-хау Мін’юсту, з допомогою якого новоспечені батьки зможуть отримати свідоцтво про народження дитини одразу в пологових будинках. Відтепер батькам не потрібно витрачати час на черги та бюрократичну тяганину.

Exit mobile version