Колона – Cайт громадської журналістики

Рівне відвідав гурт Pur: Pur – учасник відбору на Євробачення 2016 (ФОТО)

гурт Pur: Pur виступив у Рівному

Гурт Pur: Pur, який пройшов у фінал національного відбору до Євробачення 2016, вчора, 22 квітня, виступив у Рівному, закривши таким чином квітневий сезон на Заході України.

Чуттєвий та незвичайний гурт Pur: Pur, який так стрімко набуває популярності в Україні завдяки проникливим та змістовним текстам і мелодійній музиці, вчора, 22 квітня представив нові та давно знайомі композиції рівнянам.

Концерт, який відбувся в рамках всеукраїнського туру, був одним із останніх на Заході України, далі музиканти прямуватимуть до Вінниці, а згодом поїдуть до Південної України, а пізніше знову відвідають у травні Захід – Луцьк прийме гостей 15 травня. Попередньо Pur: Pur уже виступили в цьому році у Чернівцях, Львові, Ужгороді, Тернополі, а на Рівненщині виступили двічі – перед приїздом до Рівного музичний гурт завітав до Острога.

Варто зауважити що виконавці українського інді-поп уже не вперше відвідують Рівне. Останнього разу молоді виконавці завітали до рівнян аж півтора роки тому. Організатором концерту у Рівному і цього разу виступила Агенція музичних подій Art Hall, яка цього року відновила свою діяльність після тривалої перерви.

Exit mobile version