Колона – Cайт громадської журналістики

“Радикал” заявляє про чергову земельну схему мера Рівного

Сільський голова-священник підозрюваний в отриманні хабаря не задекларував землю дружини

Депутат Рівненської міської ради від “Радикальної партії” Володимир Кудрін заявляє про чергове зловживання мером Рівного щодо міської землі. Йдеться про земельну ділянку вул. Київській, 100 (проект рішення під номером 47) (кадастровий номер 5610100000:01:035:034).

Володимир Кудрін пише про те, що влада міста не хоче продавати землю на аукціоні, а знаходить обхід цієї процидури через реєстрацію права власності на нерухоме майно на тій діялнці:

“Щоб не продавати земельну ділянку на аукціоні реалізується схема – реєструється право власності на нерухоме майно, у даних випадках зареєстровано право власності на фундаменти, на минулорічній земельній ділянці фундамент був розміром, орієнтовно 2 на 2 метри, у завтрашній ділянці фундамент налитий просто на землю, без заглиблення і який вже підмитий водою та висить над поверхнею землі.”

Депутат також пригадав, що минулого рку міська влада вже продала способом викупу  земельну ділянку способом викупу , розміром 50 соток, яка знаходилась на вул. Київській, 110-В.

“Нагадаю, минулого року міська влада вже продала (способом викупу) подібну земельну ділянку, розміром 50 соток, яка знаходилась на вул. Київській, 110-В.50 соток на вул. Київській, 110-В продано за 291,470 тис. грн, що є близько 11000 доларів, оцінювала фірма депутата міської ради від БПП «Солідарність» – Людмили Туровської ( https://cripo.com.ua/?sect_id=8%24&aid=138798 ), яка є також головою земельної комісії.”

24 січня, за інформацією “радикала” для прийняття рішення про продаж, міському голові не вистачило голосів, за проголосувало 20 депутатів (голоси дали депутати фракцій ВО «Свобода», БПП «Солідарність» та ВО «Самопоміч»).

Exit mobile version