Колона – Cайт громадської журналістики

Рівненська прокуратура перевірить діяльність Володимира Ковальчука

Голова облради Рівненщини

Прокуратура перевірить діяльність Володимира Ковальчука – голови Рівненської обласної ради. Ковальчук, який отримав посаду в кулуарах, ймовірно, перевищив свої повноваження.

Прокуратура перевірить діяльність Володимира Ковальчука, принаймні, до цього закликає обласний депутат Рівненщини Юрій Шарманський.

Депутатське звернення, надіслане Шарманським до прокуратури, він також розмістив у сканованому вигляді в мережі Facebook.


За словами Шарманського, призначення ректора інституту післядипломної і педосвіти в Рівному відбулося з порушеннями. Згідно із документом про призначення Дмитро Симак може керувати вузом необмежений термін, адже офіційно не було оголошено конкурсу на цю посаду.

Такі хитрощі призначення керівника закладу, а також намагання з боку керівника облради створити підприємство-прокладку для контролю за призначенням очільників комунальних підприємств викликало обурення депутата. За його словами, подібні спроби взяти під контроль сферу призначення людей на відповідальні посади є нічим іншим, як намагання здобути дивіденди від керування в області представника РПЛ.

Нагадаємо, що призначення радикала Володимира Ковальчука обласним очільником також було доволі суперечливим. Т.зв. “антипрезидентська коаліція” в складі РПЛ, УКРОПу, а також партій Тимошенко та Тягнибока на рівні Києва розподілили між собою портфелі в областях, що дозволило “бідному” та маловідомому “майданівцю” стати головою облради.

#конецпереписки

Exit mobile version