Колона – Cайт громадської журналістики

Роботи Юрка Журавля йдуть з молотка!

на аукціоні робіт Юри Журавля

Євро-сируна, Турчєллу і багато інших персонажів можна було придбати на аукціоні робіт Юри Журавля в Житомирі.

Вчора, 19 квітня, в Житомирі закінчилася виставка-аукціон робіт соліста гурту OT VINTA Юри Журавля.  Тривала вона 3 тижні. Всі бажаючі могли роздивитися роботи не лише на фотографіях у соцмережах, а й побачити їх на власні очі в приміщенні “Кавоманії”.

Гроші, зібрані там, планують витратити на будівництво пам’ятника борцям за волю і соборність України в місті Житомирі.

– Ми не планували отримувати якогось великого прибутку. Просто хотіли акумулювати хоч якісь гроші попередньо. Ми не обмежимося однією акцією. Це буде повноцінна кампанія, – Максим Вікарчук, один із організаторів аукціону розказує.

Найближчим часом буде оголошено конкурс серед архітектурних і скульптурних колективів по реалізації самого проекту. Конкурс проходитиме в 2 етапи: 1 етап закінчиться виставкою найкращих робіт, і на день міста (у вересні) відбудеться уже підсумкове дійство, на якому буде оголошено результати і переможця.

– Конкурс проголошується не лише на ідею, а й на місце. Але скоріше за все, що це буде на місці нашого поваленого Леніна. І площа пасує, і назва, і, знову ж таки, хочеться покращити культурний вигляд нашого міста, додає Максим Вікарчук.

В перший день після завершення виставки вже оплачено 10 лотів, а це понад 650 грн. Усього ж робіт було 24.

Редакція бажає організаторам успіху в реалізації задумів.

Exit mobile version