Колона – Cайт громадської журналістики

Працівник ЛІМО перерізав собі горло на робочому місці

"різнув" сина, "полоснул" сына.

"різнув" сина, "полоснул" сына.

У Львові працівник ЛІМО був знайдений на роботі з перерізаними венами та горлом. Поліція вважає, що це могло бути самогубство.

Працівника одного зі львівських підприємств сьогодні ранку знайшли на роботі з перерізаним горлом та ранами на руках. Поліція розглядає версії щодо самогубства та вбивства, але схиляється більше до першої.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, посилаючись на управління поліції Львова.

За попередньою інформацією, чоловіка знайшли колеги, вранці перед початком робочої зміни. В працівника уже не було жодних ознак життя.

Про те, що працівник працював на ЛІМО, повідомив активіст Варта-1 Ігор Зінкевич. За його словами, родичі не помітили напередодні трагедії жодних ознак депресії чи будь-яких натяків на суїцидальні схильності чоловіка. Про це повідомив Високий Замок, посилаючись на Facebook Зінкевича.

Комсомольська правда в Україні, посилаючись на записи з камер відеоспостереження, стверджує, що чоловік намагався спочатку перерізати собі вени.

Як говорить Зінкевич, родичі та близькі 52-річного загиблого чоловіка хочуть прозорого розслідування, тому бажають якомога ширшого висвітлення обставин трагедії у ЗМІ.

Exit mobile version