Колона – Cайт громадської журналістики

Поліцейський велопатруль запрацює на Прикарпатті

Незабаром поліцейський велопатруль з’явиться на вулицях Івано-Франківська. Про це для ЗМІ повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Поліцейський велопатруль уже скоро запрацює в столиці Прикарпаття. Принаймні, так про це повідомляє ресурс uapress. За словами міського голови Руслана Марцінківа, Івано-Франківськ – найкраще місто в Україні, європейське і повинне вдосконалюватися. Варто зауважити, що видання говорить про те, що дана велопатрульна служба стане першою в Україні.

Говорячи про велопатруль на Прикарпатті Марцінків, зокрема, запевнив, що керівництво Національної поліції уже погодило всі деталі створення відповідної служби та старту її роботи. Проте очільник міста не наважився назвати конкретну дату запровадження велопатрулів на вулицях Івано-Франківська.

Читайте також: Івано-Франківські торговці штурмували кабінет мера (ФОТО)

Варто згадати, що нещодавно Парламентська Асамблея Ради Європи оголосила список міст, які змагатимуться за звання найкрасивішого міста в Європі. Зокрема, Івано-Франківськ потрапив до ТОП-5 списку і зможе поборотися за головний приз. Створення в місті велополіції може також посприяти високим оцінкам журі, які прийматимуть рішення щодо переможця уже 19 квітня.

Exit mobile version