Колона – Cайт громадської журналістики

Патрульна поліція Рівного прийме присягу 9 квітня

Міліція офіційно стала поліцією

В суботу, 9 квітня, в столиці бурштинового краю присягу прийме Патрульна поліція Рівного.

Патрульна поліція Рівного прийматиме присягу на центральній площі міста – Майдані Незалежності. Про це повідомляється на аккаунтах патрульної поліції в Facebook.

Як з’ясувалося, наразі є два акаунти рівненських копів у Facebook – перший від другого майже нічим не відрізняється. Проте у відділі зв’язків з громадськістю ГУНП Рівненщини телефоном пояснили, що наразі офіційно їх ніхто не веде, і що поки незрозуміло, хто буде виконувати обов’язки ведення акаунту у соціальній мережі після присяги.

Разом з тим в поліції пояснили, що після присяги нових поліцейських буде призначено відповідальних за ці напрямки – рекомендували телефонувати із цим питанням з понеділка.

Варто зауважити, що вже в суботу ввечері рівненських копів чекають перші патрулювання – відразу після складання присяги.

Щодо кількості нових поліцейських, які патрулюватимуть місто, то уже повідомлялося, що на вулиці вийдуть 166 чоловіків та 26 жінок-поліцейських. Кого призначать керівником поліції Рівненщини – можна лише здогадуватися. Наразі, починаючи з листопада минулого року, виконує обов’язки керівника одіозний Сергій Максимов.

Exit mobile version