Колона – Cайт громадської журналістики

Open Space та Простір – два заходи в один день

Open Space та Простір проводитимуть в суботу, 2 квітня, два заходи для креативних рівнян. Зміни в графіку заходів зроблені для зручності бажаючих прийти на обидва з них.

Організатори із Open Space та Простір змінили графіки своїх заходів, аби бажаючі прийти могли відвідати обидва заходи.

Нещодавно повідомлялося, що Open Space Рівне інноваційне запускається в цю суботу, і організатори із ГО Центр Інновацій планували проводити пілотний захід, фасилітатором якого буде Кевін Блоссфелд, волонтер корпусу Миру, із 10:00 до 16:00.

У свою чергу в цей же день Платформа взаємодії Простір проводитиме Форум культурних ініціатив 2.0 Креативна економіка – уже другий тематичний захід, де будуть представлені проекти, які мають безпосереднє відношення до сучасного сьогодні тренду креативної економіки, під назвою MADE IN RIVNE.

З огляду на те, що з’явилася велика кількість бажаючих прийти на обидва заходи, організатори домовилися про зміни в графіках заходів. Таким чином усі креативні рівняни зможуть відвідати Open Space в БЦ Манхеттен о 10:00, а відразу після нього завітати о 14:00 до актової зали НУВГП (1 корпус), щоб познайомитися із сучаними Рівненськими брендами.

Exit mobile version