Колона – Cайт громадської журналістики

Олександра Волошина затримали в Луцьку (ВІДЕО)

Луцьк замок

Заступника начальника Управління захисту економіки в Рівненській області Олександра Волошина затримали в Луцьку за порушення громадського спокою.

Схожого на Олександра Волошина затримали в Луцьку, про що свідчить відеозйомка одного із патрульних міста. Дане відео опублікувала Інна Білецька у Facebook вчора, 3 березня, близько 22:00.


На час зйомки Олександр Волошин мав би лікуватися в одній з лікарень Рівного – йдеться про 20 лютого 2016 року.


Журналісти видання Четверта влада уже писали про цей випадок. За порушення громадського спокою горе-міліціонера затримали і доставили у відділок, де він учинив скандал.

Як стверджують рівненські активісти та журналісти, зокрема дотичні до процесу переатестації на Рівненщині, його “хвороба” (як і хвороби іншого заступника та начальника управління економічної поліції) – не більше, ніж привід уникнути переатестації, а згодом – через суд добитися поновлення на посадах та повернення в структури правоохоронних органів.

На відео не можна чітко упізнати зовнішність Олександра Волошина, оскільки обличчя затриманого заретушовано. Проте на відео (приблизно 3 хв. 40 с) чути, як голос одного із присутніх при затриманні чітко називає ім’я Волошин Олександр Ілліч. Крім цього, з відео можна зрозуміти, що затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння, проте ця інформація поки що офіційно не підтверджена.

 

Exit mobile version