Колона – Cайт громадської журналістики

Олег Шутов покинув НК Верес самостійно – Олексій Хахльов

Рівненський ВЕРЕС на три голи переграв сьогоднішнього суперника

Олег Шутов покинув НК Верес. Півзахисник, за словами президента клубу, вирішив покинути команду через сімейні обставини. Про це стало відомо зі  сторінки президента клубу у Facebook.

Олег Шутов покинув НК Верес достроково і з початку лютого офіційно перестав бути гравцем клубу. Як стверджує президент народного клубу Верес О. Хахльов, бажання футболіста кинути команду вичвилося сильнішим, ніж вмовляння залишитися в команді. Як стверджує футбольний функціонер Рівненщини та колишній кандидат у нардепи, він особисто тричі зустрічався з півзахисником, пропонуючи покращення умов перебування в клубі.

Про те, що перспективний гравець нападу відродженого Рівненського Вереса вийшов з лав клубу, стало відомо 8 лютого. Футболіст подякував за проведений в клубі час та, посилаючись на сімейні обставини, заявив, що сам попросив про розірвання договору.

Варто зазначити, що в контракті Шутова передбачалась співпраця із Вересом на 1 рік. За останні пів року відродження клубу Олег устиг 13 разів вийти на поле в складі команди, а також забив один гол.

Нагадаємо, що це вже не перша втрата клубу у першому за багато років сезоні. Раніше команду покинув головний тренер Олег Лутков теж нібито через сімейні обставини.

Exit mobile version