Колона – Cайт громадської журналістики

“Огого… мажорчик”, або Як В Рівному наїхали на депутата

В Рівному наїхали на депутата Рівнеради – вчора, 6 серпня, він став жертвою наїзду автомобілем. Причиною цього було намагання покарати порушника ПДР, який припаркувався на газоні, проїхавши через дитячий майданчик.

Вчора ввечері один з депутатів Рівнеради Олександр Чубай проводив зустріч із жителями будинку по вулиці князя Романа, 15. Тема зустрічі доволі тривіальна для таких випадків – встановлення енергоекономних лічильників.

За лічені хвилини рядова історія перетворилась на епічну п’єсу в 7 частинах за участі міліції, яка зрештою протривала майже 3 години.

Близько 21 години вечора у “Фейсбук” депутата з’явився перший пост про “Мажорчика”, який припаркувався на газоні, точніше на місці, де мав би бути газон. Перед цим порушник ПДР, за словами депутата, проїхав по дитячому майданчику в дворі будинку.

Після цього, за словами депутата, він зробив зауваження порушнику, у відповідь отримавши ряд образ та повне ігнорування щодо прохання від’їхати. Порушник з дружиною зникли у своєму під’їзді.

Викликані на місце події співробітники ДАІ зафіксували порушення, а Олександр тим часом написав заяву. Уже після від’їзду правоохоронців порушник з дружиною з’явилися у дверях будинку. Молодий чоловік намагався відігнати машину з газону, в результаті чого зачепив автомобілем самого депутата. Як можна зрозуміти з відео, наїзд був навмисним, проте обійшлося без серйозних травм.

ОГОГО… мажорчик (ч.5.)Як сміливість здулась…

Пост Олександра Чубая за 6 серпня 2015 р. Переглянути відео на Фейсбук

На окремому відео, опублікованому депутатом у Фейсбуку, дружина порушника ПДР, яка, за її словами, сама є юристом, пригрозила депутату судом. Зрештою, це не зупинило Олександра Чубая, і він опублікував відзняті відео.

ОГОГО… мажорчик (ч.6)Як вихована модода жінка давала прочухана своїм язиком депутату Чубаю…Може в когось є якісь думки щодо її інтелігентності ато раз десять казала, що вона юристка….

Пост Олександра Чубая за 6 серпня 2015 р. Переглянути відео на Фейсбук

Продовження історія отримала після приїзду викликаної міліції. Детальніше про це написав сам депутат.

ОГОГО… мажорчик (ч.7)Після появи в дворі порушника, приїхав його друг на підмогу Ігор на авто Вк 9779 АХ (Здорова чо…

Пост Олександра Чубая за 6 серпня 2015 р. Переглянути відео на Фейсбук

Як закінчиться історія – ще невідомо. Але зрозуміло, що депутат іще буде спілкуватися і з міліцією, і з порушниками. Деталі справи – згодом на Сайті громадської журналістики.

Exit mobile version