Колона – Cайт громадської журналістики

Нові білборди з іменем Порошенка

На вулицях українських міст з’явилися білборди за надписами «День пам’яті та примирення Петро Порошенко». Громадському рухові ЧЕСНО повідомили, що такі макети були представлені в обласній державній адміністрації.

Сайт новин Західної України пише, що сама адміністрація заперечує даний факт і зазначає, що це зробив інститут національної пам’яті. Останні не знають про що йде мова.

Нещодавно представники руху ЧЕСНО завдалися питанням, стосовно того, хто розміщує дані привітання на вулицях українських міст. Як зазначають представники різних районних державних адміністрацій, запити на розміщення білбордів йшли від управління комунікацій та управління інформаційної політики Одеської ОДА.

Представник центру політико-правових реформ зазначає, що закон дозволяє розміщувати білборди, на яких зазначені імена українських політичних діячів у рамках соцреклами. Такі дії зі сторони політиків викличуть всенародний осуд за незаконне використання грошей з бюджетів країни або області на рекламну компанію та власний піар.

Представники Миколаївської та Черкаської області зазначають, що не знають про що йде мова, хоча представниками ЧЕСНО були зафіксовані дані білборди на території областей.1

Exit mobile version