Колона – Cайт громадської журналістики

“НІ! Виборам за законом Януковича”: активісти анонсували акцію

“НІ! Виборам за законом Януковича”

На 15 і 17 травня громадські активісти та політики анонсували акцію “НІ! Виборам за законом Януковича”, та вимагатимуть негайного ухвалення Виборчого кодексу 3112-1 в цілому.

Акція “НІ! Виборам за законом Януковича” була анонсована громадським рухом Чесно спільно з Автомайданом”, партією “Самопоміч”, “ДемАльянс”, ВО “Свобода”, “Сила людей”,  ВО “Батьківщина”,   “Народний контроль”, “Національний корпус”,  “Хвиля”, “Європейська партія України”, “Громадянська позиція”, Рух “Визволення”. Вимогою акції буде ухвалення  у другому читанні, а також в цілому  Виборчого кодексу (№3112-1), згідно якого парламентські вибори будуть проходити з відкритими списками та за пропорційною системою.

15 травня акція “НІ! Виборам за законом Януковича” буде проходити у обласних центрах країни, а 17 травня під стінами Верховної Ради у Києві.

Згідно інформації координаторами акції “НІ! Виборам за законом Януковича” у регіонах Західної України будуть: Волинська область – Марія Доманська, Івано-Франківська область – Назар Мочула, Львівська область – Соломія Саврук, Рівненська область – Ірина Стасюк, Тернопільська область – Юлія Ковальчук, Чернівецька область – Павло Тодорович.

Exit mobile version