Колона – Cайт громадської журналістики

“Нехай живе праведний воїн -захисник”, – екс-соліст гурту “Ляпис Трубецкой” у Рівному

10 лютого  “BRUTTO” відіграли перший концерт всеукраїнського туру. Виступ проходив у нічному клубі “Лагуна”, де ще за годину до концерту почали збиратися люди.

Концерт розпочався із півтора годинним запізненням. Незважаючи на це, глядачі зустрічали гурт запальними вигуками “BRUTTO,BRUTTO” і запрошували співаків на сцену.

Самі ж виконавці розпочали виступ словами: “ Кто мы? BRUTTO! Что мы хотим? Чтобы было круто!”, цим самим ще більше “запалили” атмосферу в клубі.

Енергійниі і злегка хуліганський рок у виконанні гурту “заряджав” фанатів, які постійно підспівували хіти разом з співаками.

Екс-соліст гурту “Ляпис Трубецкой” зі сцени вкотре заявив що він разом з українцями :

«Ми «Brutto» – українсько-білоруська бригада. Ми мирні, але інколи нам доводиться перетворюватися на диких звірів. Тоді коли, необхідно захищати свою сім`ю, свій будинок, свою Батьківщину. Нехай живе праведний воїн-захисник. І хай йде нах*** той хто прийшов забирати чуже».

Рівне стало одним з двадцяти українських міст, яке відчуло драйв гурту. Після концерту у Рівному гурт прожовжить виступи у рамках туру  у Луцьку в   “Adrenalin CITY”, Львові, Тернополі і інших містах.

Автор: Роман Оксенюк

Exit mobile version