Колона – Cайт громадської журналістики

Наступний пішов або чому Наталія Королевська не бере участі у виборах

Наталія Королевська

Наталія Королевська

В ефірі телеканалу “Україна” Наталія Королевська заявила, що відмовляється від передвиборчих перегонів, тому, що статус кандидата у президенти Україні заважає їй захищати український народ.

За словами лідера партії “Україно вперед!”, вона “дійсно чекала цих виборів з однією метою – зробити все, щоб захистити людей, щоб соціальний захист у нашій країні була головним”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Наталія Королевська зійшла з дистанції (ВІДЕО)

Також політик додала: “І пройшовши через місяць виборчої кампанії, я відвідала майже всі регіони південного Сходу. В існуючих умовах (а я була в Слов’янську, Донецьку, Луганську, Миколаєві, Херсоні), я розумію, що реально захищати людей і допомагати їм мені статус Кандидата не допомагає, а навпаки, заважає. Тому що я – за єдину Україну. Я вірю в те, що в нашій країні війни не буде”.

Наталія Королевська заявила, що звернулася сьогодні до всіх політиків із закликом припинити розпалювати ворожнечу, говорити про війну, застосовувати політичні технології.

– “Ми всі розуміємо, що 25 травня вибори повинні пройти. І я також звернулася до ЦВК, до влади, для того, щоб кожна людина в нашій країні в цей день змогла проголосувати за того кандидата, якого вона хоче бачити. Країна буде жити після 25 травня і дуже важливо, якою вона буде. І до цього ми сьогодні повинні докласти всі свої зусилля, об’єднати можливості й зробити так, щоб Україна була сильною процвітаючою державою”,підсумувала вона.

Як відомо, заява про зняття своєї кандидатури з виборів Президенти України від  Наталії Королевської до ЦВК надійшла 1 травня.

Джерело:  УНН

Exit mobile version