Колона – Cайт громадської журналістики

На Волині Рівненська поліція з подачі генпрокуратури обшукала помешкання мера

Рівненська поліція

На Волині Рівненська поліція обшукала помешкання Петра Саганюка. Генпрокуратура підозрює зловживання владою.

У відділі комунікації Рівненська поліція підтвердили факт ряду обшуків на території Волинської області співробітниками ГУ НП Рівненщини.

Сьогодні уже з’являласся інформація про те, що вдома у мера Володимира-Волинського Петра Саганюка близько шостої ранку було проведено ряд обшуків. ЗМІ пов’язують це з діяльність Саганюка на посту мера та його сином-бізнесменом. Руслан Саганюк скандально відомий забудовник, який почав будівництво на території пам’ятки національного значення “Вали городища”.

В Рівненській поліції також повідомили, що ініціатором розслідування і провадження виступила Генеральна прокуратура України. Надалі справу передали Рівненський поліції. Відомо тільки, що порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України “Зловживання владою”.

Щоправда, це наразі вся інформація, яку можуть надати полісмени. Сьогодні, у зв’язку з призначенням нового очільника поліції в Рівненській області Сергія Князєва та нового головного патрульного в місті Рівному Сергія Мерчука, інформацію тривалий час не могли підтвердити.

Варто нагадати, що в суботу відбудеться церемонія прийняття присяги патрульної служби міста Рівне.

Exit mobile version