Колона – Cайт громадської журналістики

На Волині побили журналіста телеканалу “СТН”

На Волині побили журналіста телеканалу “СТН” Ігор Шабас

Про те, що на Волині побили журналіста повідомляється у сюжеті телеканалу СТН.

За інформацією побили журналіста цього ж телеканалу Ігоря Шабаса. Він розповідає, що після відпочинку у кафе з другом, вирушив додому на таксі. Коли ж вийшов з автомобіля до нього причепилося 5 молодих людей, які схопили його та протягнули по асфальту після чого побили з поясненнями, що його діяльність на телебаченні не відповідає їхнім поняттям.

Після побиття Ігор Шабас кілька годин пролежав на вулиці, а після того як отямився потрапив додому де його рідні викликали медичну допомогу, а медики зафіксувавши побиття викликали правоохоронців.

Медиками було діагностовано завдання ушкоджень середньої тяжкості зокрема струс мозку, гематоми, сильні подряпини, набряки, тощо.

Ігор Шабас написав заяву до поліції.

Виконуючий обов’язки начальника міськвідділу поліції Віктор Пикалюк у коментарі для телеканалу СТН заявив, що за словами постраждалого журналіста його нібито побили діти і це було не через професійну діяльність. Про те розслідування у справі розпочато.

Телеканал СТН заявив, що справу зам’яти не дасть, і зробить все для більшого розголосу. Також вони заявляють, що у своїй політиці нічого змінювати не планують.

Нагадаємо, що нещодавно було побито волинських журналістів, під час здійснення зйомки журналістського розслідування про діяльність нелегальних АЗС.

Exit mobile version