Колона – Cайт громадської журналістики

На Волині концерт Потапа і Насті Каменських скасують

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року, Презентовано сцену міжнародного конкурсу «Євробачення – 2014»

Cьогодні у Данії стартує Євробачення 2014 року

Волинські активісти пропонують скасувати концерт Потапа і Насті Каменських через їхню проросійську позицію.

Концерт Потапа і Насті Каменських мав відбутися в Луцьку 18 квітня, але представники деяких проукраїнських організацій виступили проти проведення цього концерту. До вирішення ситуації крім мера Луцька також доєдналася обласна рада.

Організатори концерту говорять, що він таки відбудеться, адже всі вхідні квитки вже були розкуплені. Незважаючи на протест 10 громадських організацій Луцька, концертне агентство, яке має привезти Потапа і Настю, заявляє, що ніхто не може вирішувати за тих, хто вже придбав квитки, як, де і з ким їм проводити відпочинок.

Крім цього організатори концерту виправдовують Потапа і Настю Каменських, вказуючи на те, що вони все-таки мають проукраїнську опозицію.

Варто зауважити, що договору про оренду залу в Луцьку ще не було укладено. Олександр Пирожик, який мав би підписати цей договір, уже відмовився від такого наміру. Тепер вирішальне слово щодо приміщення скаже профільна комісія, яка займається видачею дозволів на оренду приміщень, що знаходяться в комунальній власності. Проте, на думку заступника голови облради, члени комісії розділяють його позицію в даному питанні.

Exit mobile version