Колона – Cайт громадської журналістики

На Тернопільщині циркулярна пилка перерізала горло чоловіку

зменшилася смертність від інфаркту

Трагедія сталась в Кременецькому районі. Закривавлена циркулярна пилка знаходилась за 10 метрів від чоловіка.

Циркулярна пилка була увімкнута, а чоловік, якому порізало плечі і горло, будучи в стані шоку, відійшов від неї на кілька кроків і стік кров’ю. Знайшла чоловіка його сусідка, за словами якої, він уже був мертвий.

Загиблий Сергій Валігур, за попередньою інформацією, використовував циркулярку для того, щоб нарізати дров. Він лише хотів пустити на паливо старі штахети.

За версією поліції, яка прибула на місце виклику, чоловік спіткнувся і впав правим плечем та горлом на увімкнений пристрій. Версію самогубства та вбивства не розглядали з огляду на обставини смерті. В ході експертизи з’ясувалося, що чоловік не вживав алкоголь перед роботою.

Голова села Будки, де проживав 42-річний Сергій, Мирон Яворський розказав для ЗМІ, що чоловік був дещо розумово відсталим. Він часто допомагав місцевим мешканцям, сусідам, особливо – похилого віку.

Раніше, за словами сільського голови, за Сергієм наглядала його матір, але півроку тому вона пішла з життя. Похороном загиблого чоловіка займатиметься брат, оскільки в нього більше нікого не залишилося з рідних.

Exit mobile version