Колона – Cайт громадської журналістики

На що уряд виділив гроші для Рівненщини?

гроші гривні

У 2018 році урядом виділено більше 6 мільярдів гривень на реалізацію в регіонах інвестиційних програм та соціально-економічних проектів. Певна сума коштів буде виділена і на Рівненську область.

На сайті Рівненської ОДА розміщено інформацію – на що буде виділено кошти.

А також вказаний певний перелік на що будуть кошти виділені.

Так, зокрема на реконструкцію школи у селі Степангород Володимирецького району виділено 10 мільйонів гривень, а у селі Корнин Рівненського району – 60 мільйонів гривень.

Планується будівництво спортивно-оздоровчих комплексів зокрема у Дубровиці за 15 мільйонів гривень та Сарнах – 10 мільйонів. А у Костополі має відбутися реконструкція трибун та бігових доріжок стадіону «Колос» за 7,7 мільйона грн.

У Рокитнівському районі в селі Старе Село виділено 10 млн гривень на добудову школи.

У селі Залав’я Млинівського району планують реконструювати школу під дитячий садок, на це виділено 3 мільйони гривень. А на побудову дитячого садка на 150 місць в селищі Оржів Рівненського району виділено 10 мільйонів гривень.

У селі Мирогоща Друга на Дубенщині має бути проведена реконструкція дитячого будинку-інтернату на це виділено 2,6 мільйона гривень. У Дубровицькому районі в селі Переброди на реконструкцію дошкільного навчального закладу виділено 5 мільйонів гривень. В Здолбунівському районі в селі Новомильськ  на будівництво дошкільного навчального закладу виділено 5 млн гривень.

У Сарнах в ДНЗ № 8 «Веселка» має відбутися ремонт покрівлі на це виділено 1,5 мільйона гривень.  Ще 1,3 мільйона виділено на реконструкцію клубу-їдальні під дитячий садочок на 30 місць у селі Городище Рівненського району.

Щодо медичної сфери то тут 2,3 мільйона виділено на реконструкцію Зарічненської центральної районної лікарні, 7,7 мільйона виділено на ремонт спального корпусу № 3 комунального закладу «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів» у селі Олександрія. За 3 мільйони гривень має бути впроваджено впровадження медичну інформаційну систему на базі КЗ «Рівненська обласна дитяча лікарня». Ще 8 мільйонів гривень виділено для придбання відеоендоскопічної системи для Рівненської обласної клінічної лікарні.

У Березне спрямовано 11 мільйонів гривень для реконструкції очисних споруд.

Exit mobile version