Колона – Cайт громадської журналістики

На Рівненщині затримано чоловіка який збив дівчинку на смерть (Фото)

На Рівненщині затримано чоловіка який збив дівчинку на смерть. Зловмисник поставив ушкоджене авто у гаражі новобудови свого знайомого та пішов додому. Там його і затримали правоохоронці.

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 8 травня, близько 16 години у селі Кідри Володимирецького району.

У центрі села на вулиці Поліська водій автомобіля «Audi A4» скоїв наїзд 16-річну місцеву жительку. Лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть дівчини.

Правоохоронців, які одразу виїхали на місце пригоди, свідки та очевидці запевнили, що за кермом іномарки перебував її ж власник, 27-річний односельчанин загиблої, який з місця пригоди зник.

Проведеним розшуковим заходами поліцейські оперативно розшукали ушкоджене внаслідок ДТП авто, воно було у гаражі новобудови знайомого. Самого ж винуватця пригоди правоохоронці знайшли за місцем проживання.

«Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського відділу поліції, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу».

На Рівненщині затримано чоловіка який збив дівчинку на смерть. Зі слів селян, чоловік перебував у стані явного алкогольного сп’яніння, однак остаточний рівень алкоголю у крові визначить призначене токсологічне дослідження.

[quote style=’1′ cite=”]Раніше повідомлялось, що 08 травня, близько 16 години у селі Кідри Володимирецького району під колесами автомобіля загинула неповнолітня місцева жителька. Водія шукає поліція.
У центрі села Кідри поблизу місцевого магазину водій автомобіля «Audi A4» скоїв наїзд 16-річну місцеву жительку. Лікарі швидкої медичної допомоги, які за викликом виїхали на місце пригоди лише констатували смерть дівчини.
Свідки та очевидці пригоди запевняють, що за кермом іномарки перебував її ж власник 27-річний односельчанин загиблої. Чоловік з місці пригоди зник, на його пошуки орієнтовано особовий склад місцевої поліції.[/quote]

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

Exit mobile version