Колона – Cайт громадської журналістики

На Прикарпатті поліція затримала грабіжників за 30 хвилин

крадіжка, злодій, злочинець, грабіжник

На Прикарпатті поліція затримала грабіжників за 30 хвилин. Підозрювані, як виявилося, неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу вони намагались пограбувати франківчанина.

В Івано-Франківський відділ поліції із повідомленням звернувся 36-річний місцевий мешканець, який розповів правоохоронцям, що, повертаючись нічної пори додому, його побили та пограбували двоє незнайомців – силоміць заволоділи сумкою, у якій знаходився гаманець із 1190 гривнями. Після вчиненого зловмисники втекли в невідомому напрямку.

Джерело: minzhuzhongguo.org

Правоохоронці, прибувши на місце події, розпочали розшукові заходи щодовстановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушеннявідносно заявника. Упродовж наступних тридцяти хвилин поліція затримала підозрюваних – 36-річного та 28-річного жителівміста, які таким чином хотіли збагатитися.

Наразі порушників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їмміри запобіжного заходу.

 

Сектор комунікації

Головного управління Національної поліції

в Івано-Франківській області

Exit mobile version