Колона – Cайт громадської журналістики

На Львівщині виявили 80 ящиків контрабанди

В’їзд до центру Івано-Франківська буде контролюватися

Майже сто ящиків контрабанди вдалося відслідкувати поліцейським на Львівщині вартістю близько 10 тисяч доларів. В селі Шегині, що знаходиться поблизу україно-польського кордону, виявили контрафакт спиртного та сигарет. Дані про знахідку з’явилися завдяки публікаціям ОДА Львівщини.

Поміж сотні ящиків контрабанди виявлено зокрема 50 ящиків алкогольних товарів, а ще близько 30 ящиків тютюнової продукції нелегального походження. Контрабанда зберігалася на складських об’єктах одного приватного підприємства.

Першими інформацію про зберігання контрабанди в Шегинях отримали прикордонники із однойменного пропускного пункту через кордон. Залучивши до огляду приміщень поліцейських вони здійснили рейд по приміщенням одного місцевого магазину, де і виявили контрафактну продукцію.

Слідство щодо власників контрафакту розпочалося негайно, а продукцію сумнівного походження вилучили.

Цікаво, що подібні знахідки в Шегинях – явище звичне. Проте частіше такі “сюрпризи” трапляються не внаслідок спеціальних пошукових операцій, а завдяки звичайним оглядам на пункті пропуску. Так, минулого тижня прикордонники затримали в Шегинях дрібного наркоперевізника, а два тижні тому на гарячому піймали контрабандистів із нелегальною продукцією марки Medion на суму близько 700 доларів.

Днями ж здивували прикордонників умільці, що намагалися перетнути Шегинський блокпост із рентген-плівкою на 135 000 грн.

Exit mobile version